Flash: V potitulkové scéně se prý stane něco, co se fandům Supermana líbit nebude. A DC zřejmě zrušilo komiks s Flashem Ezry Millera

Komiksové střípky. POZOR, MOŽNÉ SPOILERY!!!

Mluví se o tom, že film Flash (premiéra 22. 6. 2023) výrazně překope základy, které postavilo takzvané Snyderverse a například změní složení Justice League. 

SOUVISEJÍCÍ: DALŠÍ PROJEKTY FLASHE ZŘEJMĚ DOSTALY STOPKU, DŮVODEM JSOU PROBLÉMY EZRY MILLERA

A zdá se, že díky několikrát přesunuté komiksovce zjistíme i osud Supermana, ale asi se nebude mnohým líbit. Specialista na filmovou branži známý jako Viewer Anon zveřejnil tweet, ve kterém tvrdil, že se ve filmu dočkáme potitulkové scény, která dá vědět, že Superman v nové časové linii neexistuje.

Jak asi víte, film Flash se zaměří na událost známou jako Flashpoint, která v komiksu vedla k výraznému ovlivnění časové linie a zdá se, že to samé se stane i ve filmu.

Je na místě zmínit, že daný tweet byl následně smazán, ale otázkou je proč. Byl chybný? Nebo o to někdo z Warner Bros./DC Films požádal? Těžko říct. Ovšem, pokud se ukáže být daná informace pravdivou, pak by byly spekulace o tom, že by se měl Henry Cavill vrátit jako Superman zřejmě mylné (pokud ho tedy společnost nechce přivést zpět jako verzi z alternativního vesmíru).

S Flashem se pojí další věc. Jak jste se asi doslechli/dočetli, Ezra Miller v poslední době hodně zlobí a je otázkou, jak to ovlivní jeho působení v roli Flashe. Zatím se proslýchá, že Warner Bros. dalo všechny projekty, ve kterých se měl Ezra jako nejrychlejší muž planety objevit, k ledu, což ale potvrzeno nebylo. 

Stejně tak přímo od DC nebylo potvrzeno, že došlo ke zrušení komiksu The Flash: The Fastest Man Alive, což měl být trojdílný komiksový prequel k filmu. Autor komiksu Juan Ferreyra tvrdí, že byl pouze přesunut na říjen 2022 (původně se měl dostat do obchodů už za pár týdnů, dokonce je už prý i vytištěn), ale redaktor Bleeding Cool Rich Johnston věří, že došlo ke zrušení. 

Zdroj: Twitter, DC Films/Warner Bros. (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat