Je čtvrtý Thor posledním filmem, ve kterém uvidíme Chrise Hemswortha? A fotky z natáčení komiksovky o lovci, který chce za trofej Spider-Mana


 Komiksové střípky.

Thor (Chris Hemsworth) je prvním hrdinou z Marvelovského filmového universa, který dostal čtyři sólovky. Už 7. 7. 2022 uvidíme film Thor: Láska jako hrom/Thor: Love and Thunder, ovšem objevují se spekulace, že to mohlo být naposledy, kdy se s touto verzí Thora setkáme s ohledem na to, že bude představena Might Thor (Natalie Portman) a padouchem bude Gorr the God Butcher (Christian Bale), který v komiksu Thora málem zabil. 

SOUVISEJÍCÍ: BUDETE PLAKAT, BUDETE SE SMÁT A PAK SE BUDETE TAK SMÁT, AŽ Z TOHO BUDETE PLAKAT, SLIBUJE CHRIS HEMSWORTH VE SPOJITOSTI SE ČTVRTÝM THOREM

Fandové Chrise Hemswortha se ale nemusejí bát. Nebo to tak alespoň vypadá podle slov youtubera Johna Campea, který se zaměřuje na filmovou branži. Ten tvrdí, že to nebude naposledy, kdy si australský sympaťák zahraje hromovládce. Další detaily ale neposkytl.

Kraven v celé jeho kráse

Sony se stále snaží bodovat s filmy na motivy marvelovských komiksů a jedním z těch, které chystá je i sólovka Kravena, což je lovec, který chce ulovit nejnebezpečnější kořisti na světě a v jeho hledáčku (alespoň v komiksu) skončil i Spider-Man. 

Natáčení filmu aktuálně probíhá a tak se samozřejmě objevují fotografie z place a ty následující ukazují Kravena (Aaron Taylor-Johnson) zatím v nejlepší kvalitě (předtím jsme se museli spokojit se zrnitými snímky, ze kterých šlo stěží poznat, kdo na nich je). 

Premiéra filmu je naplánována na 12. 1. 2023.

Zdroj: The John Campea Show, Marvel Studios (úvodní fotografie) 

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat