Fantastická zvířata 3: Bylo to chaotické, promluvil Mads Mikkelsen o situaci, kdy nahradil Johnnyho Deppa v roli Grindelwalda


 Podle recenzí je Mads jednou z nejlepších věcí na třetím dílu.

Johnny Depp a jeho bývalá manželka Amber Heard už nějakou dobu řeší své spory přes média a soudy a to není něco, z čeho by měla filmová studia radost. Proto byl také Depp společností Warner Bros. požádán, aby odešel z filmu Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství (2022), kde ho poté nahradil Mads Mikkelsen a podle recenzí to Mads zvládl na výbornou a je jedním z hlavních kladů filmu. 

SOUVISEJÍCÍ: NÁZORY NA TŘETÍ FANTASTICKÁ ZVÍŘATA NEJSOU VŽDY ZROVNA POCHVALNÉ, ALE MADS MIKKELSEN JE PODLE MNOHÝCH SKVĚLÝ

Na druhou stranu nebylo málo lidí, kterým se stále stýká po Deppovi, takže to pro Mikkelsena jistě nebylo snadné nahradit ho. Teď popsal, co se dělo:

"Všichni vědí, proč k tomu došlo [výměně herce]. Celý svět ví proč. Je to skoro jako skutečné easter egg, když dojde k prohození herců. Doufám, že [diváky] oslovíme už v první scéně a pak to svět přijme... Bylo to docela chaotické. Nechcete nikoho kopírovat - to by byla kreativní sebevražda. I když je [postava] zvládnuta perfektně, chcete to udělat po svém."

Jak bylo řečeno, Mads se nemá za co stydět, ovšem s ohledem na recenze ani třetí díl není tím, co by si fandové představovali a je otázkou, jak to bude s případnými pokračováními. Tržby se zatím nezdají být excelentní, těžko tak říct, jestli bude chtít Warner Bros. pokračovat.

Zdroj: THR/SFFGazette

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat