Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství potěší fandy jednoho kultovního hororu, věří šéf Marvelu

Asi uhodnete kterého.

Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2021) bude marvelovkou, která se nehodlá vyhýbat hororovým aspektům. Což nakonec není překvapením, protože jejím režisérem je Sam Raimi, který má sice na kontě trilogii Spider-Man, ale také stojí za kultovní hororovou filmovou sérii Evil Dead. A právě její fandové budou s filmem Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství spokojeni myslí si kreativní prezident Marvelu Kevin Feige:

SOUVISEJÍCÍ: TVŮRCE NAZNAČUJE MĚŘENÍ SIL MEZI SCARLET WITCH A DOCTOREM STRANGEM

"Uvidíte, jak moc je to [film] Sama Raimiho, svým způsobem to udělá fandy druhé Evil Dead velmi šťastné. Naši producenti Eric Carroll a Richie Palmer obvolávali lidi s tím, kdo má zájem [o režii] a Samův agent řekl, 'Co Sam Raimi?' Pomysleli jsme si, 'To by bylo neuvěřitelné, ale to nehrozí.' Ale on se chtěl setkat. A během první schůzky došlo k neuvěřitelnému propojení a bylo vidět jeho nadšení vrátit se do tohoto světa."

Druhý díl Evil Dead nebyl zmíněn náhodou. Zatímco jednička byla hlavně hororová, dvojka se nebála absurdity a černého humoru a Feige očividně naznačil, že něco podobného aplikoval Sam Raimi i v případě druhého filmu Doctora Strange. Tak doufejme, že to bude fungovat, ale soudě podle upoutávek by mohlo a to skvěle. 

Zdroj: Empire Online, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat