Doctor Strange 2: Měl by Doctor Strange šanci proti Scarlet Witch? Co na to producent


 Naznačil, že to ve filmu zjistíme. 

Mluví se o tom už dlouho, v marvelovce Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (premiéra 5. 5. 2022) napáchá pořádný chaos Wanda Maxiomoff/Scarlet Witch (Elizabeth Olsen). Pokud jde o trailery, tak se kolem toho našlapuje opatrně a jsou nám ukazováni jiní případní padouši, ale jsou patrné i náznaky toho, že by Scarlet Witch skutečně mohla být velkým nebezpečím. 

A otázkou je, kdo by byl schopen ji zastavit s tím, že patří k nejmocnějším bytostem v Marvelovském filmovém universu. Měl by Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) nějakou šanci? O tom promluvil producent Richie Palmer:

"Nevím, kdo je mocnější než Wanda. Setkat se s Wandou Maximoff na konci [Avengers:] Endgame by by mohlo být pro Strange náročné. Kdo by z toho vyšel jako nejmocnější bytost ve vesmíru? Možná se to dozvíme na konci [našeho] filmu. Pro Doctora Strange je šílené sledovat to, jak si láska jeho života bere někoho jiného. A pro Wandu je šílené, když jí někdo řekne, 'Tady máš knihu (Darkhold, pozn. redakce) a je v ní kapitola, kterou by sis měla přečíst a tajemství, která o sobě nevíš."

Pokud dojde k měření sil a zdá se, že dojde, pak rozhodně bude zajímavé být svědky střetu extrémně mocného mága a extrémně mocné mutantky/kouzelnice. A budeme na to muset čekat už jen necelé dva měsíce. 

 

Zdroj: Empire, Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat