Benedict Cumberbatch přirovnal Doctora Strange k Iron Manovi. A odkaz na Iron Mana ve Spider-Manovi, který vám určitě unikl

 


Komiksové střípky.

Když se nad tím člověk zamyslí, tak Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) a Iron Man (Robert Downey Jr.) toho mají hodně společného. Byli to egoisté, kteří si mysleli, že vědí vše, ale postupem času se z nich stali hrdinové, kteří byli schopni obětovat pro vyšší dobro své štěstí (nebo dokonce život). 

SOUVISEJÍCÍ: VRÁTÍ SE ROBERT DOWNEY JR. JAKO IRON MAN? CO NA TO TVŮRCE DRUHÉHO DOCTORA STRANGE?

A i Benedict Cumberbatch věří, že má role Doctora Strange s Iron Manem mnoho společného:

"Tím chci říct, že [pro oba] je typická určitá jízlivost, vtipkování, což je otázka ega, ale také je to zábavný aspekt, něco, co bylo typické pro Tonyho Starka a speciálně pro to, jak ho Downey ztvárňoval více než dekádu. Je to určitě něco, u čeho mám pocit, že si o tom tihle dva mohou promluvit a neřešit jen své bradky. Oba mají určité problémy se vztahy s ostatními lidmi nebo jsou tu jejich ega, která je ovládají. A jejich ostrovtip je něčím, co se projevilo v mnoha případech."

Všichni víme, že měl Doctor Strange důležitou roli v hitovce Spider-Man: Bez domova (2021) a stejně tak není nutné připomínat, že v prvním Spider-Manovi byl k vidění pro změnu Iron Man. A právě ve třetím filmu Spider-Man byl na Iron Mana odkaz, kterého si asi všimli jen ti, kteří mají velmi velmi velmi dobrý zrak. 

Konkrétně je řeč o scéně, ve které J. J. Jameson (J. K. Simmons) vysílá z improvizovaného studia, kde má na zdi různé výstřižky z novin. A na jednom z nich je fotka Iron Mana v původním brnění s titulkem: "Tony Stark je Iron Man"

Doctor Strange se vrátí už 5. 5. 2022 ve filmu Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství. Spekuluje se, že ve filmu bude k vidění i Iron Man (vlastně dva), ale to zatím potvrzeno nebylo.

Zdroj: Sony Entertainment/Marvel Studios



Zdroj: KCRW, Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat