Thor: Love and Thunder - Film se blíží jednomu (pro fandy nepříjemnému) prvenství


 Jakému?

Druhou letošní marvelovkou bude Thor: Love and Thunder/Thor: Láska jako hrom, který má naplánovanou premiéru na 7. 7. 2022, což není zase tak daleko. Ale přesto jsme se zatím nedočkali žádné pořádné ochutnávky. A s blížící se premiérou má film šanci na jedno (pro diváky) nepříjemné prvenství a to nejkratší mezeru mezi prvním trailerem a uvedením samotného filmu. 

SOUVISEJÍCÍ: SEZNAM FILMŮ, KTERÉ MĚL MARVEL PŮVODNĚ V PLÁNU

Nejdelší rozestup mezi první ochutnávkou a premiérou mají první Avengers (2012), kdy mezi těmito dvěma událostmi uběhlo 280 dnů, zatím nejkratší rozestup se odehrál v případě Neuvěřitelného Hulka (2008), kdy byla první ukázka uvolněna 93 dnů před premiérou filmu. Průměr je pak 169 dnů, ale čtvrtý Thor už je výrazně za tím to číslem. V době psaní článku to bylo 111 dnů do premiéry a zatím jsme se upoutávky nedočkali. 

Na druhou stranu, marvelovky jsou natolik očekávané projekty, že i kdyby byla propagační kampaň minimální, stejně se dá tušit, že filmy budou úspěšné. Což ale neznamená, že Thor: Love and Thunder nebude silně propagován, jen si na to počkáme o něco déle než je zvykem. 

Zdroj: TheDirect, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat