Tihle blbci týrají zvířata pro zábavu, tvrdí ochránci zvířat o obsazení filmu Jackass Forever


PETA není nadšená. 

Před pár dny měl premiéru film Jackass Forever (2022), který se stal jedničkou návštěvnosti severoamerických kin, když si odnesl 23,5 milionů dolarů. 

SOUVISEJÍCÍ: JACKASS SESADILO SPIDER-MANA Z TRŮNU

Je tak očividné, že se divákům líbí a stejně tak recenzentům, kteří veskrze udělují kladná hodnocení. Nadšení ale nejsou ochránci zvířat, konkrétně organizace PETA, která vydala následující prohlášení:

"Pokud Steve-O a Johnny Knoxville chtějí vybudovat svou kariéru na nechutných dětinských fantasiích, prosím, je to jejich právo, dokud nestresují, nezraňují, nešťouchají, neděsí nebo neobtěžují zvířata, která jsou používána jako rekvizity pro jejich idiocii. PETA připomíná městským a okresním prokurátorům, že nikdo není nad zákonem a zatímco zbytek světa hodlá zachránit včely a uznává zvířata jako cítí bytosti, tihle blbci (v angličtině jackasses, pozn. redakce) je zneužívají a týrají pro zábavu."

Je pravda, že ve filmu se vyskytuje několik zvířat (medvěd, tarantule, had, včely nebo škorpion), ale většinou si členové obsazení nechají ubližovat jimi, ne naopak. Je tu pár sporných momentů, například to, že se Steve-O nechává dobrovolně pobodat včelami (a asi si ze základní školy pamatujete, co se stane včele, když dá někomu žihadlo), ale jestli jde skutečně o týrání zvířat, to už je na zhodnocení každého diváka a možná i zástupců zákona, pokud to PETA bude chtít řešit tímto způsobem.

Zdroj: Deadline, Paramount Pictures (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat