Detaily o příběhu marvelovské série Moon Knight. A chystá se seriálová verze Na hraně zítřka


Seriálové střípky.

Už 30. 3. 2022 bude mít premiéru marvelovská série Moon Knight, ale ani tak ještě neznáme příliš informací týkající se hlavní postav v podání Oscara Isaaca. Ted se ale objevily zprávy o tom, co bychom od ní měli očekávat:

"Steve Grant trpí disociativní poruchou identity, psychickou patologií, kterou objeví poté, co má záblesky momentů z jiného života. Od této chvíle se začne projevovat Marc Spector, jeho jiná identita. [Egyptský bůh Khonshu] vyjedná s Marcem to, aby se stal nositelem jeho moci na Zemi. Spector, který je bývalým vojenským důstojníkem, bývalým agentem CIA a stále pracuje jako žoldák, je ponechá napospas svými společníky na misi a poté se objeví egyptské božstvo, aby zachránilo jeho život."

A pokud jde o jeho schopnosti, tak jsou popisovány následovně: 

"Je atletem olympijské úrovně, je schopen předvádět komplexní akrobatické prvky, je talentovaný bojový stratég a má k dispozici různé zbraně."

Dá se ovšem tušit, že Moon Knight toho předvede víc než jen pár přemetů a salt. 

Pokud jde o zajímavé seriály, tak HBO Max údajně plánuje nabídnout seriálovou verzi sci-fi Na hraně zítřka (2014). Jak je na tom druhý film těžko říct, ale fandové nemusejí truchlit, seriál je rozhodně lepší než nic. Speciálně s ohledem na to, že se na něm prý nebude šetřit. 

O projektu nejsou známy žádné informace, nicméně se předpokládá, že v něm asi neuvidíme hvězdy původního filmu. Můj odhad je, že půjde novou verzi, ne o prequel/sequel, ale kdoví, co má HBO Max v plánu. 
 

Zdroj: Disney Latino, Eriq Gardner, Warner Bros. (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat