Rád bych viděl Amazing Spider-Mana 3, vzkazuje Tom Holland


Šance ale moc velké nejsou. 

Filmová série Amazing Spider-Man si nevedla tak, jak se doufalo a tak došlo k dalšímu rebootování Spider-Mana a jeho novým představitelem se stal Tom Holland. Filmy s ním pak vznikají v úzké spolupráci Sony a Marvelu a vedou si skvěle. 


Nicméně jsme se ve Spider-Man: Bez domova (2021) dočkali návratu původních Spider-Manů, tedy i Andrew Garfielda, který ho ztvárňoval právě v Amazing Spider-Manovi. A to samozřejmě probudilo další volání fandů po třetím dílu, který by měl šanci napravit sérii reputaci. 

Těžko si představit, že by na to Sony a Marvel v aktuální situaci kývly, ale pokud jde o Toma Hollanda, ten by byl rozhodně pro:

"Rád bych viděl Amazing Spider-Man 3. Myslím, že bylo skvělé, jak byl Andrew schopen se svým způsobem usmířit se svou postavou a studio svým způsobem získalo publikum zpět. Scéna, kde zachránil Zendayu, fanouškovské reakce v kině byly spektakulární. Takže, pokud se Sony rozhodlo do toho jít, měli by mou plnou podporu a samozřejmě i Andrew."

Upřímně bych byl překvapen, kdyby se v sérii pokračovalo, na druhou stranu vyloučeno to není. S ohledem na existenci Multivesmíru by to nebyl problém příběhově ošetřit, ale otázkou je, jestli má Sony chuť znovu vstoupit do nepříliš úspěšné řeky. Ovšem fandové Andrewa asi budou i tak docela spokojeni, protože se proslýchá, že by se měl objevit v dalších marvelovských projektech (nic ale zatím potvrzeno nebylo). 


Zdroj: Phase Zero, Sony Entertainment/Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat