The CW dalo (částečnou) zelenou seriálu o smrti Batmana. Kdo potvrdil návrat ve druhé řadě Lokiho. A oldschoolový Nick Fury


 Komiksové střípky.

Stanice The CW nabízela, nabízí a očividně bude dál nabízet hromadu seriálu inspirovaných u DC komiksů. A jedním z těch, kterých bychom se mohli dočkat jsou i Gotham Knights, kteří nejsou součástí takzvaného CWVerse a zaměřují se na situaci, kdy je Batman po smrti a jeho adoptivní syn dá dohromady tým, který se zaměří na hledání vraha. 

The CW zatím objednalo pilotní epizodu, pokud se jim ta zalíbí, je samozřejmě pravděpodobné, že se dočkáme schválení celé řady.

To Loki už má první řadu za sebou a druhou schválenou, ale zatím o ní nevíme příliš detailů. Co je ale jasné je to, že se vrátí jedna z vůdčích osobností organizace TVA  Ravonna Renslayer. To není překvapením, v komiksu je její osud velmi zajímavý (byla například láskou samotného Kanga) a seriál to zatím jen "nakousl". Přítomnost ve druhé řadě potvrdila představitelka Ravonny Gugu Mbatha-Raw

Datum premiéry zatím oznámeno nebylo, ale očekává se, že k tomu dojde příští rok, začátek natáčení je naplánován na letošní léto.

A nakonec tu máme fotografii ze zákulisí seriálu Secret Invasion, který nabídne streamovací služba Disney+. V něm se objeví i Nick Fury (Samuel L. Jackson), který zveřejnil fotku z natáčení, u které slibuje návrat "oldschoolového" Nick Furyho. Přesné datum premiéry seriálu zatím stanoveno nebylo, ale bude to letos ve druhé polovině roku.

Zdroj: THR, DC Comics (úvodní obrázek) 

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat