Gambit: Proč nevznikl film oblíbeného X-Mana? Podle jeho představitele studiu mohl připadat moc "křiklavý"


 Channing Tatum se rozpovídal o sólovce jednoho z X-Menů. 

Dlouhou dobu byl v plánu sólový film X-Mana Gambita, kterého měl ztvárnit Channing Tatum. Ale nedočkali jsme se a poté, co bylo studio Fox koupeno společností Disney se asi nedá předpokládat, že film, alespoň v téhle podobě, vznikne.

SOUVISEJÍCÍ: SE DRUHOU ŘADU SERIÁLU MOON KNIGHT SE ZŘEJMĚ NEPOČÍTÁ

A Channing Tatum vysvětlil, proč si myslí, že Fox nedal téhle podívané šanci:

"Studio opravdu nechtělo, abychom to režírovali (Tatum a jeho pracovní partner Reid Carolin, pozn. redakce). V podstatě chtěli kohokoliv jen ne nás, protože jsme nikdy nic nerežírovali. Pravděpodobně by ho nazvali 'křiklavým'. Já ne, byl nejskvělejší osobou. Zabodoval by s čímkoliv. Většina superhrdinů a jejich kostýmů je praktických. Batman má svůj pásek. Gambit je na tom následovně, 'Ne, tohle prostě frčí, kámo! Tohle bylo na přehlídkách v Paříží minulý rok.' Prostě nosí skvělé věci, protože miluje módu."

Je více méně jasné, že pokud Marvel nabídne Gambita (a dá se tušit, že v budoucnu to udělá), tak v jiné formě, než bylo původně v plánu. A k tomu Tatum dodal:

"Když to s Gambitem skončilo, byl jsem opravdu traumatizovaný. Uzavřel jsem se, pokud jde o Marvel. Nebyl jsem schopen sledovat jejich filmy. Miluji tuhle postavu. Byl jsem prostě příliš smutný. Bylo to jako ztratit kamaráda, se kterým jsem byl připraven si hrát."

Pokud bych měl hádat, Gambit se dočkáme, ale spíše ve vedlejší roli, s jeho sólovkou bych v blízké budoucnosti nepočítal. Pokud se ale mýlím, vadit mi to nebude, je to fajn postava. A útěchou pro fandy tohoto X-Mana může být to, že bude součástí ústředního týmu v animovaném seriálu X-Men '97, který nabídne streamovací služba Disney+.

Zdroj: Variety, Marvel Comics (úvodní obrázek)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat