Komiksová událost roku, X-Meni se střetnout s Eternals. Zastavit je budou chtít Avengers

Komiksové střípky.

Pokud se budeme bavit o komiksových týmech od Marvelu, tak mezi ty nejznámější patří Eternals a X-Meni. A už se v minulosti párkrát stalo, že spojily síly, nebo se naopak postavily proti sobě. A stane se to z novu a to v komiksové události Judgement Day od Kierona Gillena a Valeria Schiti. A aby to bylo ještě epičtější, do konfliktu se zapletou i Avengers. 

Pokud jde o zápletku, tak se zaměří na situaci, kde X-Meni získají nesmrtelnost a mutanti se stanou primárním druhem na Zemi. Eternals ale zjistí šokující pravdu právě o mutantech. Kromě toho se  Avengers dostanou do přímého sporu s Celestiany (ti jsou tvůrci Eternals). Eternals se zaměří na Mutanty na ostrově Krakoa, ale Avengers se budou snažit předejít hrozícímu konfliktu. Což ale nebude snadné. Eternals mají důvod ke svému chování a mutantům se samozřejmě nelíbí, že jsou v ohrožení...

Zní to jako jeden z oněch komiksových momentů, který by se mohl zapsat do historie. Tak uvidíme, jestli to opravdu bude tak velká událost, jak doufáme. Komiks by měl odstartovat v květnu tohoto roku a už nyní se objevil artwork.

Zdroj: Marvel Comics

Zdroj: CBM, Marvel Comics (úvodní obrázek)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat