Gambit: Sólovka oblíbeného X-Mana neměla být klasickou komiksovkou, ale mafiánským filmem


 Prozradil to scenárista.

V době, kdy Fox nepatřil společnosti Disney, byla v plánu sólovka oblíbeného člena týmu mutantů X-Men Gambita, kterého měl ztvárnit Channing Tatum. Poté se ale Fox stal součástí Disneyho a plány se změnily a těžko předpokládat, že film (minimálně v původní podobě a s totožnými tvůrci a obsazením) vznikne. Což je ale škoda, protože scenárista Reid Carolin prozradil, co bylo v plánu a vypadá to (na poměry komiksovek) velmi originálně:

SOUVISEJÍCÍ: CHANNING TATUM PROMLUVIL O TOM, PROČ NEVZNIKL FILM GAMBIT

"Vytvořili jsme svět v New Orleans, které bylo městem mutantů, které nezajímala záchrana světa. Oni sem přišli proto, aby mohli své schopnosti použít pro zábavu a k seznamování a jejich ruce mohly zahřát tuk v McDonaldu nebo cokoliv jiné a nejtěžší pro ně bylo zamilovat se, protože mohli číst mysl ostatních nebo se dostat do rvačky, mohli změnit stůl v granát a kvůli tomu mohli poslat jejich partnerku/partnera do nemocnice nebo něco podobného. Takže to bylo o soubojích mutantů s malou mocí a neshodách a zasadili jsme to do mafiánského světa - skoro to bylo jako mutantská verze Mafiánů v New Orleans."

Příliš kriminálních komiksových filmů zatím nevzniklo, takže by to bylo rozhodně zajímavé a bylo by osvěžující sledovat superhrdiny a superpadouchy, kteří se snaží jen přežít v drsném světě a nehodlají zachraňovat galaxii. Ale jak bylo řečeno, aktuálně s něčím takovým nemůžeme počítat a můžeme jen doufat, že s podobným název někdo znovu přijde v budoucnu.

Zdroj: The Playlist, Marvel Comics (úvodní obrázek)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat