Batman: Šokující a úplně odlišné než jiné filmy, takový je prý nový příběh Netopýřího muže


Tvrdí to jeho představitel Robert Pattinson. 

Už příští měsíc a to 3. 3. 2022 se dočkáme premiéry filmu Batman. A jeho tvůrci nemají malé cíle, chtějí kvalitou překonat Batmanovu trilogii od Nolana. To ale nebude snadné a bude nutné přijít s něčím výjimečným. Představitel Bruce Waynea/Batmana Robert Pattinson věří, že se to povedlo:

SOUVISEJÍCÍ: BYL PŘÍLIŠ AKČNÍ A ODKAZOVAL NA PŘEDCHOZÍ FILMY. DŮVODY, PROČ NEBYL POUŽÍT SCÉNÁŘ K FILMU BATMAN OD AFFLECKA

"Když jsem to viděl poprvé, už od prvního záběru to působilo neuvěřitelně odlišným dojmem ve srovnání s jinými filmy, pokud jde o styl. A je to velmi zvláštní a svým způsobem... smutné a docela dojemné. Je to opravdu opravdu netradiční Batmanův příběh a je pro mě obtížné si představit, že by se z toho stala série. Tím chci říct, vždy je na konci trochu něčeho ve stylu: '...a příště uvidíte!' Ale jinak to působí podivně osobně. Myslím si, že lidé budou šokováni z toho, jak je to odlišné."

Jakým způsobem odlišné, to se dozvíme už poměrně brzy. Snad to bude jiné v dobrém slova smyslu, protože s Batmanem je to v posledních letech jako na houpačce, což je nemilé s ohledem na to, že jde o jednu z nejvýraznějších a nejoblíbenějších postav od DC.

Zdroj: Games Radar, Warner Bros./DC Films (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat