The Book of Boba Fett: Počkejte na finále a uvidíte to v úplně jiném světle, slibuje hvězda seriálu

 


 Ming-Na Wen věří, že na seriál budeme koukat jinak.

The Book of Boba Fett je povedeným projektem z universa Hvězdných válek, ale jsou tu určité výtky, které se série týkají. Ale Ming-Na Wen, představitelka jedné z hlavních postav Fennec Shand, tvrdí, že až zhlédneme celou první sedmidílnou řadu, uvidíme seriál v jiném světle:

SOUVISEJÍCÍ: BOBA FETT PŘÍLIŠ MLUVÍ, MYSLÍ SI JEHO PŘEDSTAVITEL

"Opravdu doufám, že se budou chtít vrátit zpět a podívat se na celou věc znovu v odlišném světle poté..., poté, jak se věci... Jsem velmi opatrná, pokud jde o to, co řeknu, jak se věci vyvinou a pokud jde o odlišné elementy, které sehrají roli. Víte, to je to skvělé na Jonovi a Daveovi (Jon Favreau a Dave Filioni, producenti seriálu, pozn. redakce). Mají znalosti o tomto světě, o Star Wars a jsou velicí fandové a ví, jak sestavit jednotlivé dílky a udělat kroky, o kterých netušíte, že přijdou. A pak je to najednou šachmat. Takže ano, čekáme. Čekáme na vítězství. Čekáme na zásah. A nejen, pokud jde o poslední díl, v každé epizodě jsou nové kroky a nové elementy, které vstoupily do hry a které doufejme překvapí fanoušky. Mě překvapily."

Potenciál seriál rozhodně má a snad ho tedy využije tak dobře, jak herečka předpokládá. Čtvrtá epizoda bude mít premiéru 19. 1. 2022.

Zdroj: Radiotimes, Disney+ (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat