The Book of Boba Fett: Hlavní hrdina příliš mluví, myslí si jeho představitel

 


Je příliš "ukecaný"?

Před několika týdny začal seriál z universa Hvězdných válek The Book of Boba Fett, který se, jak už je z názvu patrné, věnuje legendárnímu nájemnému lovci Bobu Fettovi. A přestože jde o zábavnou podívanou, objevuje se někdy kritika určitých aspektů. 

A překvapivě má výhradu i představitel hlavní role herec Temuera Morrison, který pronesl následující:

"Mluvím až příliš. Pravdou je, že na začátku jsem se snažil, aby mé fráze pronášela Ming-Na (Ming-Na Wen, představitelka Fennec Shand, pozn. redakce) Řekl jsem: 'Promiňte režisére, opravdu mám pocit, že Ming-Na by měla pronášet tyhle fráze, 'Chci zůstat tajemným. Chci zůstat tichým.' Někdy jsem řekl [tvůrci Jonu Favreauovi], 'Tohle je moc, myslím, že je to moc.' Řekl jsem: 'Noahu (scenárista Noah Kloor, pozn. redakce), myslím, že je to moc, myslím, že je to příliš.' Řekl jsem, 'Noahu, ta zítřejší scéna, v té příliš mluvím! Tento Boba Fett tolik nemluví. Podívej, mám všechny tyhle fráze. Myslím, že se jich musíme zbavit a Jon odjíždí do Atlanty, tak mu to neříkej.' A ráno na place jsem měl hovor z Atlanty, 'Jon chce, aby řekl všechny dialogy. Později je vystřihneme (smích). Takže na nás dohlížejí ať jsou kdekoliv.' Hádám, že jsem musel začít mluvit. Museli jsme vyplnit mezery a poskytnout trochu informací... Ale ano, myslím, že jsem mluvil příliš."

Je pravda, že Boba byl ve filmové verzi někým, kdo nebyl zrovna ukecaný, ale tam nebyl hlavním hrdinou, v seriálu je a je asi nutné, aby sem tam něco řekl, ale asi by se to nemělo přehánět, ani Mandalorian toho moc nenamluvil a byl skvělý, tak snad tvůrci z Boby neudělají "kecala".

Čtvrtá epizoda bude mít premiéru 19. 1. 2022.

Zdroj: NME, Disney+ (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat