Zavřete k*rva hubu a počkejte na film, reaguje režisér Batgirl na kritiku kostýmu. A kdy uvidíme trailer na sérii Moon Knight?


Komiksové střípky.

Nedávno se objevila první oficiální fotografie hlavní hrdinky filmu Batgirl (Leslie Grace) v kostýmu a jak už je dnes zvykem, spousta lidí neváhala a vyjádřila svůj názor na vzhled DC superhrdinky. A rozhodně ne všechny byly pozitivní. 

Ozývaly se hlasy, že to vypadá spíše jako něco, co je k vidění v seriálu na televizní stanici The CW nebo na srazu fanoušků cosplaye než jako vizáž postavy z velkorozpočtového komiksového filmu. 

A jak na to zareagoval jeden z režisérské dvojice Adil El Arbi? Ten nabídl známý komiksový obrázek používaný v mnoha memech, kdy Batman dává pořádný políček a v něm postava, která dostává "po čuni" hlásá: "Vypadá to jako cospla..." a Temný rytíř na to reaguje: "Zavři k*rva hubu a počkej na film!"

To je velmi výmluvné a rozhodně ne mimo, přece jen, už jsme mnohokrát začali předčasné fňukání lidí na internetu, aniž by počkali na výsledný produkt, který se ukázal být lepší, než se čekalo. Jestli to bude platit i pro Batgirl, to zjistíme snad brzy, datum premiéry zatím stanoveno nebylo. 

Zdroj: Instagram

První letošní marvelovskou sérií na Disney+ by měla být podívaná Moon Knight. Podle posledních informací bude mít premiéru 30. 3. 2022, tím pádem je jasné, že Marvel začne brzy uvolňovat jeden propagační materiál za druhým. A zdá se, že pokud jde o plnohodnotný trailer, tak nebudeme muset čekat dlouho. Bude mít premiéru 17. 1. 2022. 

Zdroj: Warner Bros./DC Films/HBO Max (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat