Proč se jedna z postav nemůže objevit ve Strážcích Galaxie. Tvůrce Peacemakera si zjišťoval, jestli není herec kretén. A Spider-Man: Bez domova opět první


 Komiksové střípky.

James Gunn je známý tím, že ve svých komiksových filmech a seriálech rád představuje hodně zvláštní postavy. Ale bohužel, v případě některých hrdinů a padouchů to jednoduše nejde. Jak sám tvůrce Strážců Galaxie prozradil, do každého z dílů této marvelovské série se snažil protlačit postavu známou jako Bug, ale nevyšlo to. 

"Marvel nemá dovoleno používat Buga ve svých filmech. Zkoušel jsem ho dostat do všech tří svých filmů a nebylo to možné. Doufám, že si vyřeší tuhle situaci."

Na Buga vlastní práva hračkářský gigant Hasbro, který očividně Marvelu nedovolí ho používat, ale samozřejmě to není definitivní a dalo by se s tím něco dělat. I když je pravdou, že to není úplně jednoduché, galaktický hmyzí bojovník Bug je sice součástí marvelovských komiksů, ale inspiroval se u série hraček Micronauts, která spadá pod Hasbro.

SOUVISEJÍCÍ: PŘEDSTAVITEL SPIDER-MANA SE VYSMÁL TVRZENÍ, ŽE JE BOHATÝ

James Gunn je mimochodem očividně velmi opatrný na to, které herce obsazuje do svých projektů. Například přiznal, že když přeobsazoval roli Adriana Chase/Vigilanteho ve skvělém seriálu Peacemaker (původně ho měl hrát Chris Conrad, ale ten kvůli kreativním neshodám odešel) a uvažoval o Freddiem Stroma, tak se ozval Elizabeth Banks, se kterou už několikrát spolupracoval (a ona s Freddiem), aby se ujistil, že herec není kretén:

"A také bych měl poděkovat Elizabeth Banks, které jsem zavolal, aby provedla kreténský test a abych se ujistila, že je Freddie Stroma dobrý člověk (nebudu pracovat s kreténem) - pracovala s ním na Ladíme! - řekla mi, že je skvělý & měla pravdu!"

Spider-Man dál boduje

Ze Spider-Man: Bez domova (2021) je ještě větší hit, než se předpokládalo, aktuálně má na kontě 1,64 miliardy dolarů z celého světa. A navíc se v severoamerických kinech vrátil na první příčku nejnavštěvovanějších filmů. V minulém týdnu ho sesadil povedený hororový návrat Vřískot (2022), ale Spider-Man si to nenechal líbit a s 13,5 miliony dolarů se vrátil na zlatou pozici. Což je úctyhodné s ohledem na to, že měl v USA premiéru už 17. 12. 2021.


Zdroj: Twitter, Deadline, Sony Entertainment/Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat