Josh Brolin bude mít zřejmě napilno, údajně se vrátí jako Thanos i jako Cable


 Problém by to nebyl. 

Josh Brolin zabodoval hned ve dvou universech na motivy marvelovských komiksů. Jako Thanos dával zabrat hrdinům v Marvelovském filmovém universu a objevil se také jako Cable ve filmové sérii Deadpool a to v době, kdy ještě společnost Fox, která na Deadpoola vlastnila práva, nebyla součástí Disneyho. 

SOUVISEJÍCÍ: VIDEO Z NATÁČENÍ BATGIRL. JAK DLOUHÝ BUDE BATMAN. A BOHUŽEL ZEMŘEL HEREC ZE SERIÁLU MOON KNIGHT

To už ale dál neplatí, Disney koupil Fox a tím pádem se Deadpool vrátil pod křídla Marvelu (také ho vlastní Disney). A podle všeho série Deadpool bude pokračovat, i když se údajně Marvel do třetího dílu zrovna nežene (co ale potěší je to, že by měl být opět mládeži nepřístupný). 

A fandové doufají, že se vrátí i Cable. K čemuž by podle twitterového profilu mytimetoshinehello, který obvykle přináší pravdivé info, mělo dojít. Ale nejen to, prý by si měl Brolin objevit i jako Thanos. 

Ani to by nebylo překvapením, Thanos sice nedopadl úplně nejlépe, ale dá se to obejít mnoha způsoby, flashback, Multivesmír atd. atd. Nebo se možná vrátí jen kvůli hlasové roli v nějakém z animovaných projektů, detaily mytimetoshinehello neuvedlo. 

Ovšem, i kdyby to bylo v hrané podobě, pro diváky určitě nebude matoucí to, že jeden herec ztvárňuje více postav pod hlavičkou jednoho studia. Jako Thanos je tak namaskovaný, že si ho s Cablem rozhodně nespletete. 

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat