Představitel Spider-Mana se vysmál žebříčku nejbohatších představitelů Pavoučího muže

Herec nestačí zírat. 

Aktuálně jsou představitelé Spider-Mana hodně populární a tak vycházejí články na různá témata, která se jich týkají. Například server The Richest přišel s žebříčkem, kde seřadil herce ztvárňující Petera Parkera/Spider-Mana podle odhadovaného majetku. 

SOUVISEJÍCÍ: MILIARDY DOLARŮ? SPIDER-MAN: BEZ DOMOVA VYDĚLAL MNOHEM VÍC

Na prvním místě se nepřekvapivě objevil Tom Holland, který má podle stránek jmění v hodnotě cca 450 milionů dolarů. A není šokem, že je Tom na zlaté pozici, ale daná částka se zdá být poměrně vysoká, protože i když se mu v posledních letech daří, tak 450 miliony dolarů se nechlubí ani herci, kteří působí v branži roky a mají na kontě hromady veleúspěšných filmů. 

A také druhé místo zaujalo. Je na něm Josh Keaton, který se soustředí hlavně na dabingové role včetně namluvení Spider-Mana v seriálu Senzační Spider-Man. Podle serveru má majetek 82 milionů dolarů, na což reagoval sám herec:

"LMAO, jsem číslo 2 v žebříčku nejbohatších Spider-Manů s odhadovaným jměním 82 MILIONŮ dolarů? Kde jsou k*rva moje peníze? Chybí mi něco kolem... 82 milionů dolarů. Oni si fakt myslí, že vydělávám víc peněz než NPH (Neal Patrick Harris, který také Spider-Mana namluvil v několika projektech, pozn. redakce) nebo některé z těchto velkých hvězd? Nestačím zírat."

S ohledem na to, že mnozí herci obvykle nezveřejňují stav svého konta, se jejich majetek jen odhaduje (na to si prostě slavné osobnosti musejí zvyknout), ale v tomto případě to vypadá, že to bylo opravdu "mimo mísu", protože dabování může být výnosná aktivita, ale vydělat 82 milionů dolarů především skrze namlouvání kreslených postav, to by se člověk musel hodně hodně hodně ohánět. Takovému číslu by se dalo uvěřit v případě herců, kteří ztvárňují hlavní role v seriálu Simpsonovi, ale u Joshe by to bylo hodně velké překvapení bez ohledu na to, že pracuje například na veleúspěšném Arcane: League of Legends.

Zdroj: Sony Entertainment/Marvel Studios (úvodní fotografie) 

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat