Flash: Film prý "vymaže" všechno Snyderovy projekty a vznikne v něm nová Justice League


 Zatím je to nepotvrzeno, ale nebylo by to překvapením. 

Ještě nepanikařte, zpráva, která se aktuálně objevila není oficiálně potvrzena (což není překvapením), ale zní vcelku reálně. Podle některých zdrojů se totiž film Flash (premiéra 3. 11. 2022) stane jakýmsi restartem pro universum DC filmů a více méně vymaže tolik milované SnyderVerse. 

Jak víme, společnost Warner Bros. se od něj snaží odklonit, to je patrné už nějakou dobu a nebylo by šokem, pokud by za ním tečku udělal právě projekt Flash, který si bude pohrávat s Multivesmírem a ten něco takového bez problémů umožní. 

Uživatel Twitteru MyTimeToShineH, který v minulosti přinesl pravdivé informace, tvrdí že Flash "smaže" to, co se odehrálo ve Snyderových filmech a Flash bude novým začátkem, kdy se pozornost odkloní od většiny původních postav a do centra dění se dostanou nové jako je například Supergirl nebo Batgirl. 

Kromě toho se prý ve filmu zformuje nová Justice League, jejímž členy budou Flash (Ezra Miller) a Wonder Woman (Gal Gadot), ale nově například Shazam (Zachary Levi). 

Je na místě zopakovat, že jde o nepotvrzené informace, ale jak bylo řečeno Warner Bros. očividně dává od SnyderVerse ruce pryč, takže by tento krok, i když by se to fandům jistě nelíbilo, dal označit za očekávatelný. 

Zdroj: MyTimeToShineH, DC Films/Warner Bros. (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat