Eternals: Zaslouží si být film nejhůře hodnocenou marvelovkou, ptá se režisérka?

 


Chloé Zhao oslovila fandy. 

Už dlouho před premiérou bylo jasně řečeno, že Eternals (2021) budou jinou marvelovkou než jsme zvyklí. Přece jen, Chloé Zhao není režisérkou, která by se specializovala na blockbustery, její projekty prosluly spíše tím, že se soustředí na propracované postavy. A stejně tak Eternals dávali přednost postavám před explozemi a akčními scénami. Ne, že by ve filmu nebyly, ale nehrály hlavní roli. 

SOUVISEJÍCÍ: DETAILNÍ POHLED NA VZHLED THORA A MIGHTY THORA

Ovšem, jiný přístup k marvelovské látce nevoněl každému, o čemž svědčí i to, že na serveru sdružujícím recenze RottenTomatoes je jen 47 % profesionálních recenzí pozitivních, což je nejhorší výsledek v případě všech projektů z Marvelovského filmového universa. 

Právě RottenTomatoes pak zveřejnilo tweet, ve kterém se táže, jestli je to zasloužené a toho si všimla i režisérka Chloé Zhao, která tweet sdílela a zeptala se svých followerů:

"Zaslouží...? Přidejte se k zábavné debatě nebo, pokud si nejste jistí, podívejte se na Disney+ od 12. ledna, kdy bude k dispozici i komentář režisérky a další bonusy."

Pokud jde o můj názor, myslím si, že Eternals byli riskem, který vyšel. Odlišné pojetí v mém případě fungovalo, na druhou stranu chápu, že to nebylo to pravé ořechové pro každého (viz recenze). Jaký názor máte vy?

 

Zdroj: Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat