Morbius bude mít zpoždění. A Sony oficiálně spustilo oscarovou kampaň v případě Spider-Man: Bez domova

 


Komiksové střípky.

Dalším přírůstkem do komiksového universa společnosti Sony (Sony Pictures Universe of Marvel Characters) bude Morbius, jehož premiéra byla původně naplánována na 28. 1. 2022. Ale Sony znervóznilo z pandemické situace a rozhodlo se datum uvedení přesunout a to relativně výrazně. Nově je premiéra stanovena na 1. 4. 2022.

SOUVISEJÍCÍ: VYSTŘIŽENÁ SCÉNA ZE SPIDER-MAN: BEZ DOMOVA, VE KTERÉ JE K VIDĚNÍ BRATR TOMA HOLLANDA

Kolega od Sony Spider-Man: Bez domova (2021) už premiéru měl a aktuálně se řadí mezi nejlépe hodnocené komiksové filmy. A ozývají se hlasy, že je tak dobrý, že by si zasloužil nominaci na Oscara v kategorii nejlepší film. 

V té komiksovky obvykle nebodují, porota jim dává šanci spíše v technických kategoriích, ovšem tentokrát se doufá, že se film dočká nominace v jedné z hlavních kategorií a tuhle myšlenku podporuje i Sony, které oficiálně spustilo kampaň (aktuálně se objevily plakáty) na podporu filmu.

Jejím cílem je přesvědčit Akademii filmového umění a věd, aby zvážila nominaci Spider-Mana, ale samozřejmě to nemusí mít žádný efekt. Ovšem, už by možná byla vhodná doba, aby se nad něčím takovým členové poroty znovu zamysleli.

Zdroj: CBM, Sony Entertainment/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat