Doctor Strange 2: Přípravy filmu mají zpoždění


 Sam Raimi se rozpovídal o očekávané komiksovce.

Není určitě přehnaným tvrzením, že film Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (5. 5. 2022) patří k nejočekávanějším projektům letošního roku. A tak asi všichni doufáme, že se nic nestane a premiéra se skutečně odehraje v květnu. 

SOUVISEJÍCÍ: VE DRUHÉM DOCTORU STRANGEOVI PRÝ UVIDÍME I TOBEYHO MAGUIRE JAKO SPIDER-MANA

Jak na tom tedy aktuálně film je? A co si režisér Sam Raimi myslí o spolupráci s Marvelem?

"Marvel je skvělý spolupracovník... Myslím, že to není šokující překvapení. Celá marvelovská operace mě velmi podporuje, ať už je řeč o vrcholným pracovnících jako je Kevin Feige (kreativní prezident Marvelu, pozn. redakce) až ke štábu, se kterým pracuji. Jsou naprosto profesionální a podporují mě na každém kroku...

A v jaké fázi magická marvelovka je?

Jsme uprostřed přetáček a pracujeme neuvěřitelně tvrdě na tom, aby to časově vyšlo a naplnili jsme potenciál filmu - něco chceme udělat lépe, něco není možné udělat v daný den kvůli logistice, covidu a podobně. Kvůli tomu došlo ke zpoždění produkce. Naštěstí ne příliš. Nicméně, vše je trochu pomalejší."

Tak snad se vše zvládne podle rozvrhu a my nebudeme muset čekat déle, než bychom si přáli. S ohledem na to, že se ve filmu má odehrát hromada důležitých věcí by to bylo nemilé, protože by to určitě ovlivnilo hromadu následujících projektů z Marvelovského filmového universa. 

Zdroj: Empire/SyFy, Variety, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat