Sněhurka a sedm trpaslíku: Je to k*revsky zpátečnický, prohlásil na adresu hrané pohádky od Disneyho Peter Dinklage

 


Herec nevypadá, že by byl nadšen. 

V minulosti se Disneymu velmi dařilo v případě hraných verzí klasických kreslených pohádek a tak není divu, že chystá i hranou adaptaci Sněhurky a sedmi trpaslíků. O té víme například to, že si zlou královnu zahraje Gal Gadot a Sněhurku pak Rachel Zegler

SOUVISEJÍCÍ: VE ČTVRTÉM THOROVI SE ZŘEJMĚ VRÁTÍ I PETER DINKLAGE

Ovšem, ne každý je očividně z nové verze nadšen. Ozval se například představitel Tyriona Lannistera ze Hry o trůny Peter Dinklage:

"Odehrává se tu hodně pokrytectví. Doslova nikoho nechci urazit, ale byl jsem trochu překvapen, když hrdě obsadili latinskoamerickou herečku jako Sněhurku, ale stále vypráví příběh Sněhurky a sedmi trpaslíků. Zastavte se a zamyslete se nad tím. Nedává mi to smysl. V jednom ohledu jste progresivní, ale přesto stále natáčíte k*revsky zpátečnický příběh o sedmi trpaslících, kteří spolu žijí v jeskyni, co to k*rva děláte? Neudělal jsem nic pro to, aby se věci změnily? Možná nejsem dost hlasitý. Nevím, o které studio jde, ale jsou na to pyšní. A já miluji a respektuji tuhle herečku a všechny ty lidi, kteří si myslí, že dělají správnou věc. Ale říkám na to, co děláte? Natáčíte příběh o Sněhurce cool a progresivním stylem? Do toho. Já jsem pro."

Očividně herce překvapuje to, že přestože v případě Sněhurky došlo k progresivnímu kroku a byla obsazena herečka s latinskoamerickými kořeny, tak u trpaslíků se zřejmě změna nechystá a půjde o partičku postav, které podle něj budou zřejmě ztvárněny "zastaralým" způsobem jako trošku "buranská" partička, která spolu žije v jeskyni. 

Otázkou na vás je, jestli si i trpaslíci zaslouží více progresivní přístup, nebo je to podle vás v pořádku, že Disney v tomto ohledu neplánuje (nebo se o tom zatím neví), žádné výrazné změny.

Zdroj: Marc Maron's WTF podcast/Yahoo, HBO (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat