Chtěla bych si zahrát záporačku, která je z komiksů, prohlásila herečka z X-Menů. A tvůrce považuje šéfa Marvelu za nejlepšího producenta


Komiksové střípky.

Ve filmu X-Men: Dark Phoenix (2019) se jako padouch představila Jessica Chastain. Ztvárnila postavu jménem Vuk, která se inspirovala u určitých komiksových postav, ale šlo o nově vytvořenou záporačku a byť byla zahrána dobře, nebyla to vysloveně zajímavá postava. Asi se shodneme na tom, že by se v komiksu dali najít lepší zloduchové. A s tím souhlasí i Jessica, která se nebrání další záporné komiksové roli:

SOUVISEJÍCÍ: ZASLOUŽÍ SI BÝT ETERNALS NEJHŮŘE HODNOCENOU MARVELOVKOU?

"Myslím si, že by mě více zajímalo ztvárnit padoucha, nežli komiksového hrdinu, protože si upřímně myslím, že padouši jsou větší zábava. Ráda bych byla záporákem, který už se v komiksech vyskytuje a nebyl vytvořen jako nový. A také bych ráda ztvárnila padoucha, kvůli kterému nemusíte podepsat dlouhodobou smlouvu. Já jsem dívka typy jednou a dost. Takže by bylo skvělé ztvárnit postavu, která si zazlobí a pak zmizí."

Tak třeba ji Marvel kvůli nějaké záporačce osloví. Mimochodem, jak víme, případné nové filmy X-Men už budou plně pod dohledem Marvelu. Ale zatím není jasné, co se přesně chystá. A neví to ani Simon Kinberg, režisér Dark Phoenix a dlouholetý producent a scenárista komiksových filmů včetně X-Menů. Nicméně si je jist, že jsou tenhle tým v dobrých rukou:

"Upřímná odpověď zní, že netuším [co bude s X-Meny dál]... Kevin (Kevin Feige, kreativní šéf Marvelu, pozn. redakce) ovšem ví, co dělá, pokud jde o MCU (Marvelovské filmové universum, pozn. redakce). Dovolím si tvrdit, že je nejlepším producentem v historii kinematografie. Opravdu. Tím myslím, že když si to rozeberete z pohledu kvality a z pohledu očividného komerčního úspěchu, není pochyb o tom, že je to pravda."

Spekuluje se, že se Profesor X (Patrick Stewart) objeví v Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (premiéra 5. 5. 2022), ale jak to bude obecně s X-Meny zatím známo není. 

Zdroj: ComicBook, IGN, Fox (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat