Batman: Roberta Pattinsona jako Batmana kritizují ti, co neznají jeho práci po Stmívání, myslí si režisér


 Matt Reevese se vyjádřil k negativním reakcím. 

Když se začalo spekulovat (a později to bylo potvrzeno) o tom, že si hlavní roli v novém filmu Batman (premiéra 3. 3. 2022) zahraje Robert Pattinson, očekávatelně došlo na nemalé množství kritických reakcí. 

SOUVISEJÍCÍ: ROBERT PATTINSON PROMLUVIL O PRAVIDLU BATMANA NEZABÍJET

To je běžné v případě přeobsazení milované postavy a navíc plno lidí nemohlo přijít Robertovi na jméno kvůli tomu, že hrál v upírské slaďárně Twilight sága. 

Teď se k tomu vyjádřil režisér Matt Reeves:

"Nebyl tu herec, u kterého bylo oznámeno, že bude hrát Batmana v některém z celovečerních filmů a nedočkal by se kritiky. Vím, že lidé, kteří byli nadšení, byli nadšení proto, že znali Robertou práci následující po Twilight sáze. A vím, že lidé, kteří nebyli nadšení, nebyli nadšení kvůli tomu, že neznali Robertou práci po Twilight sáze. Když jsem psal film [Batman], viděl jsem Dobrý časy a pomyslel jsem si, 'Dobře, má v sobě určitý druh vnitřní zuřivosti, která je s touto postavou spojena a nebezpečnost a je vidět určité zoufalství.' A trval jsem si na tom, že to bude Rob. A netušil jsem, zda bude mít zájem! Protože natočil spoustu nezávislých filmech poté, co skončil s Twilight ságou."

Je bezesporu pravda, že poté, co byla dotočena zmíněná vampýrská podívaná, Pattinson si zahrál v hned několika zajímavých projektech. Je tak na místě dát mu i v tomto případě šanci. Herecký talent má, fyzičku také, ale je otázkou, zda je to dost, aby byl skvělým kandidátem na Bruce Waynea/Batmana. To zjistíme za pár měsíců. 

Zdroj: Esquire, Warner Bros./DC Films

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat