Ve druhém Shazamovi se zřejmě objeví Wonder Woman. Ve druhém Strangeovi bude více cameo rolí. A padouch z Hawkeye se zapojí do akce


 Komiksové střípky. POZOR, SPOILERY!!!

V prvním dílu Shazam! (2019) byl k vidění Superman, i když bohužel ne v podání Henryho Cavilla. Ve druhém dílu nazvaném Shazam! Fury of the Gods (premiéra 1. 6. 2023) by měla mít cameo další důležitá členka Justice League a to Wonder Woman (Gal Gadot). Což nakonec není překvapením s ohledem na to, že Wonder Woman je silně propojena s magií a antickými bohy a to platí i pro Shazama (Zachary Levi). 

Více cameo, více Doctor Strange

Se zajímavými cameo rolemi by neměl šetřit ani film Doctor Strange in the Multiverse of Madness (premiéra 5. 5. 2022). Vyšlo totiž najevo, že během přetáček, které aktuálně probíhají, bude přidáno hned několik cameo výstupů. Je to v reakci na to, s jak skvělým přijetím se dočkal film Spider-Man: Bez domova (2021), ve kterých se s cameo rolemi rozhodně nešetřilo. 

Kingpin se zapojí do akce

K radosti mnoha fandů se v páté epizodě seriálu Hawkeye objevil Wilson Fisk/Kingping (Vincent D'Onofrio) a režiséři Bert a Bertie během rozhovoru prozradili, že museli na plac v případě šestého dílu "pašovat" dubléry Vincenta, aby je nikdo neviděl a přítomnost Kingpina nebyla odhalena dříve, než měli v plánu (to úplně nevyšlo). 

A s ohledem na to, že se objeví dubléři, se dá tušit, že Kingpin se zapojí do akce. A všichni víme, že schytat flákanec od někoho takového není sranda. Finální epizoda Hawkeye bude mít premiéru 22. 12. 2021.

Zdroj: The Illuminerdi, THR, Insider, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat