Režisér X-Menů chce natočit reboot Wolverina a už má vybrané i skvělé představitele


 Matthew Vaughn by do toho šel.

Když se společnost Fox stala součástí firmy Disney, začalo se řešit, jak to bude s X-Meny, Fantastickou čtyřkou nebo Deadpoolem. A samozřejmě se často mluví o tom, co se bude dít s Wolverinem. Samozřejmě spousta lidí hlásá, že nikdo nenahradí Hugha Jackmana, což je pravda, ale na druhou stranu těžko asi čekat, že Marvel (spadá také pod Disney) nechá Wolverina u ledu navždy.

A pokud by vznikala nová verze, rád bych na ni dohlédl režisér Matthew Vaughn, který by byl skvělou volbou s ohledem na to, že má v komiksovém žánru zkušenosti a natočil například skvělé X-Men: První třída, Kick-Ass nebo Kingsmany.

Dokonce má vybrané i kandidáty na hlavní roli:

Obsadit nového Wolverina do rebootu, to by byla zábava. A mohlo by se to vydat výrazně odlišným směrem než s Hughem. Myslím si, že Hugh to zvládl na jedničku, ale také si myslím, že ze všech X-Menů je to postava, která mě nejvíce láká... Nyní, když zestárl, bych řekl, že Tom Hardy by byl skvělý. Myslím si, že Taron (Taron Egerton, pozn. redakce) by to dal levou zadní. Aaron Taylor-Johnson by také mohl být skvělý. Tím chci říct, myslím, že Aaron nebo Taylor by byli mými prvními dvěma volbami."

V tomto ohledu se shoduje s fanoušky, v jejichž případě tato jména padají velmi často a pokud by se měl Wolverine dočkat nové verze, tak není pochyb o tom, že pokud by měla být ve Vaughnových rukou, byla by tu velká šance na to, že to dopadne skvěle. Zatím ale nejsou konkrétní zprávy o tom, co má Marvel s Wolverinem v plánu. 

Zdroj: The New York Times, Fox (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat