Sony s Marvelem oficiálně pracují na čtvrtém Spider-Manovi


Což není překvapením. 

Spider-Man: Bez domova (2021) je posledním filmem, na který má Tom Holland smlouvu a stejně tak posledním filmem, na jehož spolupráci se smluvně dohodly Marvel a Sony. Ale druhá zmíněná společnost se nechala slyšet, že chce natočit ve spolupráci s Marvelem další tři filmy a Tom Holland prozradil, že je připraven se role vzdát, pokud by na to došlo, ale raději by pokračoval.


Fandové tak samozřejmě byli nervózní, co se bude dít a s uklidněním přišel kreativní prezident Marvelu Kevin Feige:

"Amy (Amy Pascal, jedna ze šéfek Sony, pozn. redakce) a já a Disney a Sony o tom diskutujeme - ano, začínáme aktivně pracovat na tom, kam se příběh vydá dál, což říkám hlavně proto, že nechci, aby fandové procházeli separačním traumatem jako se to stalo v případě Daleko od domova. K tomu tentokrát nedojde."

Odkazuje tak na situaci, kdy se po druhém dílu Spider-Mana dlouze jednalo o tom, zda zůstane takhle postava součástí Marvelovského filmového universa. Tentokrát ale chtějí obě firmy diváky ušetřit podobného stresu a tak dal Feige vědět, že i další film vznikne ve spolupráci Sony a Marvelu. A není to šokem s ohledem na to, že Bez domova bude zřejmě rekordní, pokud jde o tržby.


Zdroj: The New York Times, Sony Entertainment/Marvel Studios
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat