V Hawkeyeovi se vrátil jeden z nejlepších marvelovských padouchů. Co si myslí o šokujícím konci svého příběhu?

Skvělý herec se rozpovídal o svém návratu. POZOR, SPOILERY!!!

Jak někteří tušili, ukázalo se, že tím, kdo tahá za nitky v seriálu Hawkeye je padouch Wilson Fisk/Kingpin (Vincent D'Onofrio), který se představil v seriálu Daredevil a fandové si ho ihned zamilovali. A není divu, Vincent odvedl skvělou práci.

SOUVISEJÍCÍ: PROČ BYSTE SI NEMĚLI NECHAT UJÍT SERIÁL HAWKEYE? 

Jeho návrat tak vyvolal velké nadšení, ale už méně to, že byl na konci seriálu zdánlivě zabit. Ovšem, kamera se odklonila, takže divák nebyl svědkem jeho smrti, což by samozřejmě mohlo znamenat, že se situaci vyvinula jinak, než by se mohlo na první pohled zdát. 

Mnozí tak doufají, že Kingpin nezemřel a bude mít šanci se opět postavit tváří v tvář svému legendárnímu protivníkovi Mattu Murdockovi/Daredevilovi (Charlie Cox, který se také nedávno vrátil do Marvelovského filmového universa a to ve filmu Spider-Man: Bez domova). 

Co herec prozradil o svém návratu a smrti své postavy?

"Doufám, že [Kingpin] nezemřel. Souhlasím s fandy, chci v této roli pokračovat. Doufám, že budeme pokračovat."

A pokud jde o to, zda by se mohl znovu potkat s Daredevilem:

"To by bylo skvělé. Moc jsem o tom nepřemýšlel, svým způsobem jsem se od Daredevila posunul. Ale částečně jsem přemýšlel o tom, že by se vrátil, ale byly to už roky. Vzdal jsem [tuhle možnost]. Ale nevěděl jsem, že mi zavolá Kevin (kreativní prezident Marvelu Kevin Feige, pozn. redakce), takže je vše možné. Původně jsem ani netušil, že budu v Hawkeyeovi."

Bylo by skoro ostudné, pokud by Marvel s Kingpinem dál nepracoval, tak doufejme, že to ví i Marvel a Daredevil a Kingpin znovu poměří síly.

Zdroj: Daredevil, TVline, Disney+/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat