Spider-Man: Bez domova - Co říká Tom Holland na to, že by se ve filmu měl objevit Daredevil?

 


Samozřejmě je nadšený.

Už dlouho se spekuluje o tom, že se ve filmu Spider-Man: Bez domova (premiéra 16. 12. 2021) objeví jako Daredevil Charlie Cox. A sám kreativní prezident Marvelu Kevin Feige potvrdil, že pokud se Daredevil vrátí, tak v podání Coxe. 

Ovšem, nebylo jasně řečeno kdy a kde, nicméně předpoklad je, že to bude právě ve Spider-Manovi. A co si o tom myslí Tom Holland? Jaký je jeho názor na Daredevila?

"Miloval jsem Daredevila. Opravdu opravdu jsem si to užil. Myslím si, že byl Charlie Cox skvělý. Myslím si, že Vincent D'Onofrio (představitel Wilsona Fiska/Kingpina, pozn. redakce) odvedl fantastickou práci jako Wilson Fisk. Bylo opravdu fajn vidět temnější stránku marvelovské postavy. Bojová scéna v chodbě byla spektakulární. Znám některé kaskadéry, kteří pracovali na téhle scéně. Myslím, že to byl skvělý seriál."

Sušká se o tom, že se Kingpin objeví v seriálu Hawkeye, další postavy z marvelovských seriálů pro Netflix v seriálu Echo a pak se Daredevil a herci z jeho seriálu vrátí ve vlastní sérii, která bude rebootem. Ale zatím to oficiálně potvrzeno nebylo.

Zdroj: Inverse, Netflix/Sony Entertainment/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat