Parádní plakát ke Spider-Man: Bez domova. A který představitel Spider-Man je favoritem legendárního geeka a režiséra?


 Komiksové střípky.

Řeší se to neustále. Který představitel Spider-Mana je ten nej? Každý máme svůj názor a stejně tak oblíbený geek a režisér Kevin Smith. Ten se nechal slyšet, že je to Tom Holland:

"On je prostě tak... Je to velká pocta, protože tenhle kluk je v tom fakt dobrý. Je mým oblíbeným Spider-Manem... Neumím si představit, že by došlo k následujícími, 'Prosím, zahraj si Spider-Mana za nižší plat,' speciálně, když mu navrhnou, 'Prosím, natoč další tři. Prosím, hraj tuhle roli v následujících letech, kdy bys mohl dělat a nedělat odlišné věci. Věnuj nám nejlepší léta svého života, kdy budeš hrát Spider-Mana.' To je situace, ve které je jeho agent, 'Dobře, zaplaťte mu 20 milionů dolarů a velká procenta ze zisku."

Tom aktuálně nemá smlouvu na další filmy, ale Sony chce podle všeho natočit další tři díly Spider-Man ve spolupráci s Marvelem a s Tomem Hollandem. Ten je tak v dobré vyjednávací situaci, může si říct o slušné částky, ale snad to nebude přehánět a obě strany se nezaseknou v případě finanční otázky. 

A asi netřeba připomínat, že 16. 12. 2021 bude mít premiéru Spider-Man: Bez domova a právě na něj láká následující povedený plakát.


Zdroj: FatMan Beyond Live, Sony Entertainment/Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat