Black Widow: Ve filmu byla chyba, které jste si určitě nevšimli (protože není vůbec důležitá)

 


Ale stejně na ni někdo upozornil.

Marvelovské filmové universum je rozsáhlé, takže se logicky nelze vyhnout tomu, že se objeví chyby. Některé jsou poměrně velké a týkají se příběhu, tím pádem obvykle tyhle nedotaženosti fandům neuniknou. 

A pak jsou tu chyby, které nemají pro děj žádný význam, ale stejně se začnou řešit, jako ta následující, která se týká filmu Black Widow (2021)

Konkrétně se jedná o hračku. Ano, hračku. Ve filmu byly scény, které ukazovaly Natashu a Yelenu v době, kdy žily jako malé holčičky v USA a to v devadesátých letech minulého století a následně uprchly s "rodiči" na Kubu. A v těchto flashbacích si dívky hrály s hračkou My Little Pony, ovšem jak někteří diváci upozornili, tahle verze legendárních poníků se vyráběla v letech 2010 až 2020, tím pádem v devadesátých letech minulého století jednoduše neexistovala. 

Samozřejmě je to takzvaně prkotina a ne, není to náznak toho, že se Black Widow odehrávala v jiné dimenzi Multivesmíru (i když o tom někteří vtipkují), ale i takových drobností si ostříží oko diváků dokáže všimnout. 

Zdroj: Reddit, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat