Jon Bernthal se rád vrátí jako Punisher, ale Marvel z něj nesmí udělat "bábovku"


 O tu asi nestojí ani fandové.

Punisher se dočkal už několik hraných verzí, ale většina asi bude souhlasit s tím, že tu nejlepší ztvárnil Jon Bernthal v marvelovských seriálech na Netflixu. A protože se zdá, že se postavy z těchto sérií vrátí (byť asi v trochu jiného formě, ale zřejmě se stejnými představiteli) do Marvelovského filmového universa, je tu samozřejmě otázka, zda by mezi nimi nemohl být i Punisher. A jeho představitel by do toho šel, ovšem nesměla by to být "odlehčená" verze:

"Speciálně tahle postava pro mě opravdu opravu opravdu hodně hodně znamená a rezonuje ve mně. Je skutečně v mém srdci. Je skutečně v mých kostech. Jsem extrémně ochranářský, pokud jde o tuhle postavu. V minulosti jsem řekl, že pro mně není na světě nic důležitějšího než má žena a mé děti a jen v takovém případě pochopíte, jaký druh lásky to je, když jste ochotni zemřít pro někoho, o koho vás připravili. To je cesta a temnota a vztek, který mě skutečně skutečně děsí a vrací mě na místa, ze kterých jsem se 20 let snažil dostat. Takže jsem byl opravdu vděčný, měl jsem respekt a také jsem byl unavený z míst, kam mě tahle role vzala a světa, ve kterém jsem musel žít. A tím chci říct, že taková tato postava musí být. Musí tu být určitá míra temnoty. Pokud bychom se v případě této postavy umírnili, byla by to medvědí služba pro tuhle postavu, každou verzi téhle postavy, každý komiks a všechny neuvěřitelné fandy téhle postavy. Tahle postava znamená pro lidi v armádě opravdu hodně. Takže jak jsem řekl předtím, není to o tom, zda ztvárníte tuhle postavu, ale je to o tom, zda to můžete udělat správně a já mám zájem jen v případě, pokud to bude uděláno správně."

Zatím se Marvel více méně vyhýbá drsnějším podívaným, ale podle všeho chystá odnož filmů (např. Deadpoola 3) s vyšší přístupností, než je PG-13 a je tu tak možnost, že dá šanci i seriálům, které se nebudou bát násilí. A je patrné, že jen v takovém případě by se Jon vrátil, protože nemá zájem o uhlazenou verzi Punishera, což asi nemá nikdo, kdo tuhle postavu pořádně zná. 

Zdroj: THR, Netflix (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat