Nechci dát Spider-Manovi sbohem, ale jsem na to připraven, oznámil Tom Holland


 Herec nevylučuje i tuhle alternativu. 

Víme, že Sony chce s Marvelem spolupracovat na minimálně třech dalších filmem Spider-Man. Víme i to, že by alespoň ve čtvrtém dílu rádo vidělo v hlavní roli opět Toma Hollanda, ale zatím nejsou zprávy o tom, že by herec uzavřel další smlouvou a mladý herec tak počítá i s tím, že by to nemuselo dopadnout podle jeho představ:

SOUVISEJÍCÍ: RECENZE NA NOVÉHO SPIDER-MANA. JE TO PARÁDA

"Miluji každou minutu. Jsem tak vděčný Marvelu a Sony, že mi poskytly tuhle příležitost a nechaly si nás a dovolili nám, aby se tyhle postavy vyvíjely. Je to neuvěřitelné. A pokud jde o mě, nechci říct Spider-Manovi sbohem, ale mám pocit, že bych mohl být připraven na to rozloučit se se Spider-Manem. Nechci být tím, kdo upírá tuhle možnost dalšímu mladému člověku, který si tuhle šanci zaslouží stejně jako já."

Zdá se, že ze třetího Spider-Mana bude hit, takže se dá tušit, že se Sony bude snažit Toma přesvědčit, aby podepsal novou smlouvu, ale samozřejmě je tu vždy možnost, že by to nemuselo vyjít. A jak je vidět, herec je připraven i na tuhle možnost. Otázkou je, jestli jsou na tom diváci stejně. 

Zdroj: People, Sony Entertainment/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat