Spider-Man: Bez domova - Na filmu prý spolupracují režiséři původních filmů Spider-Man. A překvapivé spojení Electra a Iron Mana


 Pár zajímavostí o očekávané komiksovce. 

Jednou z největších komiksových událostí za poslední roky bude bezesporu Spider-Man: Bez domova (premiéra 16. 12. 2021) s tím, že se v něm objeví i postavy z původních sérií Spider-Man, kdy tu první režíroval Sam Raimi a druhou Marc Webb. A zdá se, že tihle dva se zapojili i do prací na Spider-Man: Bez domova, protože podle všeho konzultovali s tvůrci a to kvůli detailům příběhů postav, které přivedli na plátno právě Raimi a Webb. 

V traileru jste asi zaznamenali informaci, že záporáci, kteří se ve filmu objeví, zemřeli ve svých universech rukou Spider-Mana. To ale vyvolalo určité otázky s ohledem na to, že dva z nich (Sandman a Lizard) v předchozích filmech přežili. Právě proto prý byli povolání Webb a Raimi, aby pomohli s osudem těchto postav tak, aby to bylo v souladu s jejich vizí. A jestli je to pravda, byl to od Sony velmi dobrý tah, který jistě fanoušky potěší. 

Jedním z navrátilců bude i Electro (Jamie Foxx) a pozorní diváci si všimli jednoho zajímavého detailu v případě tohoto nabitého padoucha. V jednom z TV spotů je totiž patrné, že má Electro na těle obloukový reaktor Tonyho Starka/Iron Mana (Robert Downey Jr.). 

Zatím není jasné, jak ho získal, ale je patrné, že Iron Man bude mít ve filmu výraznou stoupu s ohledem na to, že Doctor Octopus (Alfred Molina) bude mít pro změnu vylepšená svá chapadla s pomocí jeho technologie.

Zdroj: The Cosmic Circus, Sony Entertainment/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat