Proč je lepší, že Hawkeye dostal seriál a ne film?


 To vysvětlila producenta. 

Hawkeye (Jeremy Renner) je posledním ze zakládajících členů Avengers, který se nedočkal vlastního filmu. A asi ani nedočká (nebo ne tahle verze Hawkeye), místo toho dostal šestidílnou minisérii na streamovací službě Disney+, kde bude k vidění už od 24. 11. 2021.

Ale někteří fandové jsou i tak zklamaní, že Hawkeye nebude mít film. Podle marvelovské producenty Trin Tranh je ale seriál pro Hawkeye lepší volbou:

"Rozhodli jsme se odklonit od filmové verze Hawkeye k Disney+ kvůli [kreativní flexibilitě]. Důležitá otázka zněla: 'Jak všechno vtlačíme do dvou hodin?' Máme Avengera, jehož příběh jsme neměli čas zatím prozkoumat. A musíme také představit novou postavu, stejně tak mít dostatek času na to, aby se sblížili a vytvořit tuhle speciální dynamiku, které všechny oslovila, pokud jde o komiks."

Ano, samozřejmě je logické, že v šesti hodinách se toho dá odvyprávět víc, než ve dvou a kromě toho, už dávno neplatí, že seriály jsou "chudí příbuzní" filmů. Série, které uvádí streamovací společnost Disney+ si rozhodně nezadají s filmy, takže fandové Hawkeye nemusí smutnit, že jejich oblíbenec dostal "jen" seriál. 

Zdroj: THR, Marvel Studios/Disney+ (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat