The Matrix Resurrections: Film není pokračováním, vzkazuje tvůrce. A parádní plakáty


Brzy se dočkáme. 

Ještě letos bude mít premiéru očekávaný (i když s určitou nervozitou) film The Matrix Resurrections. V kinech i na streamovací službě HBO Max bude k vidění od 22. 12. 2021. A spoustu lidí zajímá, jestli se dočkáme důstojného pokračování původní trilogie. Odpověď je ne, protože podle spoluscenáristy David Mitchell se nejedná o klasické pokračování:

"V září jsem film viděl v Berlíně. Je opravdu dobrý. Nemůžu vám prozradit, o čem film je, ale mohu vám vysvětlit, o čem není. Určitě to není jen další pokračování, ale je to něco samostatného, co nicméně odkazuje na tři předchozí filmy Matrix opravdu vynalézavým způsobem. Je to skutečně krásný a zvláštní výtvor. Navíc zvládl několik věcí, které v akčních filmech nevídáme, tím je myšleno, že podrývá pravidla blockbusterů."

První Matrix (1999) byl pro sci-fi a akční žánr revoluční a zdá se, že to by mohlo platit i pro čtvrtý film, i když to zatím berme s rezervou, tvůrci samozřejmě svůj projekt nepomluví. Logicky je tak spousta lidí netrpělivá s tím, že doufají, že to dopadne tak, jak si přejí. To se dozvíme příští měsíc, čekání si můžete zkrátit novými stylovými plakáty.









Zdroj: To Vima/CBR, Warner Bros./HBO (úvodní fotografie a plakáty)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat