Eternals: Musela jsem z filmu odstranit dva další superhrdiny, přiznala režisérka


 Eternalů mělo být víc. 

V nejnovější marvelovce Eternals (2021) se představí deset nových superhrdinů. Právě tolik členů má ústřední tým, který sice na Zemi žije už 7 tisíc let, ale až nyní jsme se o něm dozvěděli. Ovšem, přestože už takhle je ústřední grupa poměrně velká, tak mělo být Eternals víc. 

To přiznala režisérka Chloé Zhao:

"V první verzi scénáře bylo 12 postav, 12 Eternals. Museli jsme se dvou zbavit."

Je to pochopitelné, přece jen ukočírovat deset postav není snadné, natož dvanáct. A už takhle se všem nedostalo stejné množství prostoru, ale podle Chloé to není problémem:

"Některé postavy nepotřebují takové množství času, je to o tom, co během toho času udělají. Musí být zapamatovatelné. A když se podíváte na deset těchto 10 unikátních osobností, podle nás reprezentují 10 aspektů lidské povahy. Byly zde dlouho a to, čím jsou nyní je důležitou součástí toho, kým jsme my. Takže bylo stejně důležité, aby zůstaly zapamatovatelnými. Všech 10 je stejně důležitých a není to o tom, kolik času mají ve filmu."

Je škoda, že jsme se nedozvěděli, kterých dalších členů Eternals jsme se měli dočkat, ale třeba to vyjde najevo v budoucnu.

Zdroj: Fandom, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat