Daredevil v seriálu She-Hulk a Dracula a Blade v sérii Moon Knight


 Alespoň to tvrdí uniklé informace.

Na streamovací službě Disney+ se v budoucnu dočkáme slušné řádky zajímavých marvelovských seriálů a mezi nimi budou i She-Hulk a Moon Knight. A právě jich se týkají údajně uniklé informace. 

Pokud se budeme bavit o sérii Moon Knight, tak by prý hlavním padouchem měl být Dracula (zřejmě v podání Ethana Hawkea, jehož účast už byla potvrzena v minulosti). A netřeba připomínat, že Dracula je jedním z nejmocnějších upírů, takže zpráva o tom, že by se v Moon Knightovi měl ukázat i nový Blade (Mahershala Ali) není nakonec tak překvapivá, Marc Spector/Moon Knight bude potřebovat pomoc experta na vampyrismus.

Kromě toho bychom se měli dočkat další zajímavé postavy a to egyptského boha Khonshu, což také není šokem s ohledem na to, že to byl právě on, kdo vzkřísil Marca Spectora a poskytl mu nadlidské schopnosti. Marvel pro tuhle roli pokukuje po herci egyptského původu. 

Zajímavé zprávy se týkají i dalšího zmíněného seriálu a to She-Hulk. Ty tvrdí to, co už jsme slyšeli v minulosti - objeví se Charlie Cox jako Daredevil. Naopak, Liv Tyler v roli Betty Ross, o které se také spekulovalo, očekávat nemáme. 

Kdo se ale vrátí je Tim Roth jako Emil Blonsky/Abomination. Nepůjde o jediného padoucha, už delší dobu víme, že Jameela Jamil ztvární Titanii a zdá se, že zprávy o tom, že uvidíme i záporácký tým Wrecking Crew byly pravdivé. Očekává se ale, že tahle partička bude vytvořena s pomocí digitálních technologií. 

Zdroj: MarvelStudiosSpoilers, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat