Další ochutnávka ze Spider-Man: Bez domova. Natáčení Black Panther 2 se muselo zastavit. A nová "superhrdinka" v The Boys

 


Komiksové střípky.

Za zhruba měsíc (16. 12. 2021) se do kin dostane film Spider-Man: Bez domova a už jsme nějaké ochutnávky viděli, ale bylo jich zatím překvapivě málo. Dá se ale čekat, že se to brzy změní. Důkazem budiž nová upoutávka. Ta sice obsahuje většinou záběry, které už zveřejněny byly, ale je tu i pár nových.

Aktuálně se natáčí film Black Panther: Wakanda Forever. Tedy natáčel. V současné chvíli má natáčení pauzu a to kvůli zranění představitelky Shuri herečky Letitie Wright.  

K incidentu došlo v srpnu, ale nemělo to být natolik vážné, aby to ovlivnilo produkci, tvůrci se během léčby herečky věnovali natáčení scén, ve kterých Shuri nevystupuje, ale podle všeho už herečku nyní potřebují, ovšem Letitia se stále zotavuje. 

Její zástupci ale prozradili, že by se brzy měla vrátit na plac:

"Letitia se zotavuje v Londýně od září a to ze zranění, které utrpěla na natáčení Black Panthera 2 a těší se na to, až se vrátí do práce na začátku 2022."

Zatím se zdá, že by pauza neměla ohrozit datum premiéry 10. 11. 2022.

Jak bude vypadat žhavá postava z The Boys?

Ve třetí řadě drsné komiksové podívané The Boys se objeví několik nových postav. A jednou z nich bude Crimson Countess v podání herečky Laurie Holden

V komiksu se vyskytovaly dvě nositelky tohoto jména. První zemřela hned během první mise během druhé světové války, druhou zabil Billy Butcher. 

Zdá se ale, že seriálová verze (která bude zřejmě kombinací obou Crimson Countess z komiksu) dostane víc prostoru. A jak bude tahle oheň ovládající postava vypadat? Fotku zveřejnila právě Laurie. Kdy bude mít třetí řada premiéru zatím oznámeno nebylo.

Zdroj: THR, Sony Entertainment/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat