Black Adam: Viděl jsem první sestřih, jsem šťastný, ale ne spokojený, prohlásil Rock

 


Na filmu se ještě pracuje. 

Dwayne "Rock" Johnson samozřejmě neskrývá nadšení z toho, že si zahraje antihrdinu Black Adama ve stejnojmenném filmu a stejně tak neskrývají nadšení diváci, kteří se nemohou dočkat. A není divu, trvalo poměrně dlouho, než se začalo natáčet. Nakonec k tomu ale došlo a podle všeho Dwayne už viděl prvotní verzi filmu a tohle k ní poznamenal:

"Myslím si, že jsme na tom opravdu dobře. Myslím si, že teď uzrál čas... nějakou dobou nám to zabralo, nicméně jsme museli také spěchat, protože film musí být hotovo do příštího léta. Myslím si, že Jaume (režisér Jaume Collet-Serra, pozn. redakce) nabídl skvělý první sestřih. Black Adam je oním druhem filmu, který od počátku působí jako něco unikátního... Jsem šťastný, ale ještě ne spokojený a budeme pokračovat v práci a teaser, který byl k vidění před zhruba třemi týdny byl dobrým náznakem toho, co přijde."

No jsme zvědaví s ohledem na kvalitu DC filmů, která je, jemně řečeno, kolísavá. Ale sólovky DC relativně jdou, tak snad to zvládnou i v tomto případě. Premiéra je naplánována 28. 7. 2022.

Zdroj: Collider, DC Films/Warner Bros. (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat