Nečekaná postava v Black Panther 2. A Spider-Man: Bez domova bude nejlepším, ale brutálním dílem, slibuje Tom Holland

 

Komiksové střípky.

To, že by se ve filmu Black Panther: Wakanda Forever mělo představit hned několik nových postav se řeší u delší dobu a je to očekávatelné. Spekuluje se například o Namorovi a dalších, ovšem, teď se objevil velmi zajímavý dohad a to, že bychom se měli dočkat syna T'Chally (Chadwick Boseman) a Nakie (Lupita Nyong'o).

Možná vás napadlo, že by měl převzít roli Black Panthera poté, co bohužel zemřel Chadwick Boseman, ale v případě tohoto filmu se s tím nepočítá. Pokud k tomu dojde, tak až v případných pozdějších marvelovských projektech. 

Premiéra druhého Black Panthera je naplánována na 10. 11. 2022.

Ještě letos se pak dočkáme Spider-Man: Bez domova (premiéra 16. 12. 2021) a bude to velký film, o tom není sporu. Důležitou roli sehraje Multivesmír, takže se máme na co těšit a to tvrdí i představitel hlavní role Tom Holland:

"Co lidi opravdu překvapí je to, že tohle nebude zábavný film. Je to temné a je to smutné a bude to mít skutečně velký dopad. Uvidíte postavy, které máte rádi, jak si budou procházet situacemi, které byste jim nikdy nepřáli. A je opravdu vzrušující zaměřit se na tuhle stránku Petera Parkera. Peter Parker je vždy někým, kdo má vztyčenou hlavu. Je vždy skutečně pozitivní. Vždy reaguje: 'Mohu to napravit. Zvládnu to!' Nicméně, v tomto filmu bude mít pocit, že našel důstojného soupeře. Kvůli tomu si řekne, 'Nevím, co dělat!' To je aspekt téhle postavy, který jsem nikdy předtím neviděl a byl jsem opravdu opravdu nadšen, že se na to zkusíme zaměřit. Film jsem ještě neviděl, ale viděl jsem jeho části a je to zatím to nejlepší, co jsme kdy udělali. Je to nejlepší Spider-Manův film, který jsme kdy natočili. Opravdu si nemyslím, že jsou fandové připraveni na to, co jsme dali dohromady. Já vím, že připraven nejsem a vím, že to bude brutální."

Tak to jsme hodně zvědaví, čeho se před Vánoci v kinech dočkáme, jestli to bude opravdu taková "drsňárna", jak Tom tvrdí. 

Zdroje: Cosmic Circus, Games Radar, Marvel Studios/Sony Entertainment (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat