What If...? - Proč Ultrona v marvelovské sérii nenamluvil Paul Bettany? Je moc milý, prozradila tvůrkyně

 


Zajímavý důvod. 

V marvelovském seriálu What If...? se objevil padouch Ultron, kterému se podařilo to, co ve filmech nezvládl, ukradl tělo Visionovi a navíc získal Kameny nekonečna a stala se z něj hrozba pro celý Multivesmír. 

SOUVISEJÍCÍ: VE FILMU ULTRON NEDOSTAL DOSTATEK PROSTORU, V SERIÁLU WHAT IF...? ANO, MYSLÍ SI TVŮRKYNĚ

Možná jste si ale všimli, že Visiona nenamluvil Paul Bettany (který dabuje Visiona v Marvelovském filmovém universu). Animované verze se ujal (a skvěle) Ross Marquand. Ale proč to nebyl Bettany? To vysvětlila tvůrkyně seriálu A.C. Bradley:

"Chtěli jsme, aby byl Utron tak děsivý, jak to půjde, protože on je děsivý a Paul Bettany je nejmilejší člověk na Zemi. Je to takové srdíčko. Měli jsme dojem, že pokud použijeme Visionův hlas v případě Ultrona, tak by to nefungovalo, protože jsme po publiku chtěli, aby věřilo, že jde o Ultrona v těle Visiona a ne Visiona [v těle Ultrona]. To, že jsme měli Rosse, který předvedl velmi mrazivý výkon, nám pomohlo ujasnit to publiku, speciálně lidem, kteří neznají Age of Ultron, Visiona a celý kanonický příběh, tak jako ho známe my."

Ross rozhodně nezklamal a ano, Ultron byl děsivý, takže to dopadlo dobře. První řada What If...? skončila, ale schválena už byla druhá, která se více bude zaměřovat na příběhy ze čtvrté fáze Marvelovského filmového universa. Datum premiéry ale známo není. 

Zdroj: EW, Marvel Studios/Disney+ 

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat