Strážci Galaxie Vol. 3: Je to oficiální, ve filmu bude Adam Warlock a už má i představitele


 Konečně. 

Už roky se spekuluje o tom, že bude v Marvelovském filmovém universu představen Adam Warlock, tedy marvelovská postava, kterou stvořili Stan Lee a Jack Kirby a v komiksu jde o dílo lidských vědců, jejichž cílem bylo vytvořit dokonalou lidskou bytost. 

Adam ale po sporu s Thorem opustil Zemi a vydal se do vesmíru, kde se kromě jiného jeho osud propletl s Kameny nekonečna. 

Už delší dobu se mluví o tom, že bychom se Adama měli dočkat a ve druhých Strážcích Galaxie (2017) byl náznak toho, že k tomu dojde, ale od té doby se nic nedělo. Až do nynějška, kdy vyšlo najevo, že se Adam Warlock objeví ve třetích Strážci Galaxie

Potvrdil to sám režisér/scenárista James Gunn, který rovnou prozradil, že Adama ztvární Will Poulter. Podle všeho obsazování téhle role začalo v srpnu, s tím, že mezi kandidáty byli například George MacKay nebo hvězda Bridgertonových Rege-Jean Page, ale nakonec se tvůrci rozhodli pro Willa. 

Zatím není jasné, jak velkou roli Adam Warlock ve filmu sehraje, ale s ohledem na jeho důležitost v komiksovém světě doufejme, že nebude malá. 

Premiéra Strážců Galaxie Vol. 3 ještě nebyla stanovena, ale natáčení by mělo začít letos v listopadu. Mezitím si prohlédněte fanouškovský obrázek Willa Poultera jako Adama Warlocka.

Zdroj: CB, Marvel Comics (úvodní obrázek) 

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat