Druhý díl Avengers nedal Ultronovi dost prostoru, seriál What If...? to napravil

 Naznačil to tvůrce animované marvelovské série. POZOR, SPOILERY!!!

Pokud jste viděli první řadu animované marvelovské série What If...?, pak víte, že se v ní objevil Ultron (Ross Marquand), který "ukradl" tělo Visiona a navíc se mu podařilo získat všechny Kameny nekonečna. 

Ultrona asi netřeba představovat, byl k vidění i v hraném projektu a to Avengers: Age of Ultron (2015) a přestože byl skvěle namluven Jamesem Spaderem, tak byli někteří fandové zklamaní z toho, že nebyl Ultronem, kterého znají z komiksu. Ovšem, režisérka What If...? A.C. Bradley se domnívá, že to bylo napraveno:

"Myslím si, že každý milovník komiksu ví, že Ultron je v komiksu naprosto děsivý. Age of Ultron je skvělý [film], ale je to pouze jeden film a pokud jde o mě, neposkytl tolik prostoru tomuto klasickému padouchovi, kolik bych mu poskytl já [smích]. Do těchto filmů se nedá nacpat vše. Tohle byla naše šance ukázat, čeho je Ultron schopen. A také, s tím, že jsme ve čtvrté fázi [Marvelovského filmového universa], máme k dispozici Kameny nekonečna, máme Multivesmír, takže co by se stalo, pokud by Ultron získal Infinity Gauntlet? Jak hrozné by to bylo?"

Animovaný Ultron opravdu předvedl to, že není radno si s ním zahrávat a komiksoví fandové asi byli spokojeni. A kdoví, s ohledem na to, jak to s ním dopadlo, je tu možnost, že bychom ho v budoucnu mohli znovu vidět.

Zdroj: ScreenRant, Marvel Studios/Disney+

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat