Klíčový tvůrce X-Menů nevěděl, že se "jeho" Quicksilver objeví v seriálu WandaVision. A fanouškovská verze zombie Avengers

Komiksové střípky.

V seriálu WandaVision jsme se dočkali nejednoho překvapení, ale jedním z těch největších bylo to, že se objevil Pietro Maxiomoff/Quicksiver, ale ne ten, kterého známe z Marvelovského filmového universa, ovšem verze z filmů X-Men v podání Evana Peterse

Za sérií X-Men jako producent (a v jednom případě i režisér) stojí Simon Kingberg a překvapením je, že ten o tom neměl ani ponětí:

"Ne, s předstihem jsem netušil, že k tomu dojde, což bylo divoké. Viděl jsem to v reálném čase. Vlastně, ani to ne. Bylo to od jeden nebo dva dny později, ale samozřejmě mám Twitter a také dva syny, kteří jsou oddaní fandové X-Menů a Marvelu a oni to viděli a hned mi psali: 'Tati, viděl jsi to?' A já na to, 'Ne, neviděl jsem tenhle díl a díky, že jste mi to zkazili.' A pak jsem zaznamenal, jaký ohlas to má na Twitteru a říkal jsem si dobře, okamžitě se na to musíš podívat."

Je zajímavé, že ani Kinberg nedostal echo o tom, k čemu dojde, ale Marvel je tajnůstkář, takže to není zase tak velké překvapení. I když pravdou je, že se ani Marvelu nedaří zdaleka utajit vše a tohle byla informace, o které se spekulovalo už delší dobu a očividně o ní Simon neslyšel. 

Další ze zajímavých marvelovských sérií, která je nabízena skrze streamovací službu Disney+ je animovaná What If...? a v ní jsme se dočkali epizody se zombie verzemi známých postav. Diváky to samozřejmě zaujalo, takže se začalo mluvit o tom, že by mohl vzniknout hraný film. 

To oficiálně potvrzeno nebylo, ale lidem to nebrání v tom, aby vytvářeli fanouškovské projekty, jako například tento obrázek. 


Zdroj: ScreenRant, Marvel Studios/Disney+ (úvodní obrázek)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat