Uncharted vs Red Notice - Dva trailery na dvě dobrodružné jízdy a jedna vypadá mnohem lépe


 Trailerové střípky.

Shodou (?) okolností se dnes objevily dva trailery na dva očekávané dobrodružné filmy a to Uncharted (10. 2. 2022) a Red Notice (premiéra 12. 11. 2021). Oba dva projekty můžeme zařadit do dobrodružného žánru (byť se liší tím, že Uncharted je inspirované videoherním sérií a Red Notice je originálním filmem) a s ohledem na to, že trailery na ně vyšly v rámci několika hodin se prostě nedá vyhnout přímému srovnání. 

A pokud jde o mě, tak na plné čáře vítězí Red Notice. Uncharted nevypadá špatně, trailer nabízí pár bezva momentů odkazujících na videohry, Tom Holland a Mark Wahlberg v hlavních rolích jsou fajn, některé vtípky nejsou špatné a vizuálně to také ujde, ale Red Notice má prostě ve většině ohledů navrch. 

Obsazení je skvělé (Gal Gadot, Ryan Reynolds a Dwayne Johnson), akční scény jsou působivější, humor údernější a obecně (alespoň na mě) působí atmosféra a nádech mnohem lépe. Možná proto, že se Red Notice nebere zase tak vážně. 

Samozřejmě se může stát, že nakonec bude Uncharted povedenější než Red Notice, ale zatím se víc těším na druhý zmíněný film. A co vy?


 

Zdroj: Sony Entertainment/Netflix (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat